Okulumuz 4 yeni eTwinning Projesine Daha Başlıyor

Okulumuz öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Merve AYANOĞLU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Şirin ASLAN' ın rehberliğinde 2019--2020 Eğitim-Öğretim yılında yürütecekleri 4 eTwinning proje çalışmasına daha başladılar. Proje isimlerimiz "Learning Values Through Drama Is Fun" , "Kahramanlık Destanı Şanlı Bayrağım", "Bir Destandır Benim Mehmed'im", "Kodla Beya-Bilişim Eğitimi Yaygınlaştırma ve Araştırma". Eylül Ayından beri devam ettirdiğimiz projelerimiz ise "Stem Yolunda-2" ve "Code Mode On-2019"dur. Şuan itibariyle okulumuzda 6 eTwinning projesi yürütülmektedir.

03.11.2019 205

eTwinning projelerinin sürekli düşünmeye, tüketmenin dışında üretmeye teşvik etmesi, analitik düşünme, sebep sonuç ilişkisi kurabilme becerilerini kazanmaları, bakış açılarının genişlemesi açısından önemli olduğu için öğrencilerimizin bu projelere katılmalarını teşvik ediyor ve destekliyoruz. EBA HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN.