2021–2022 YILI VOLEYBOL YILDIZ ERKEKLERDE BALIKESİR İL ŞAMPİYONUYUZ.

2021–2022 YILI VOLEYBOL YILDIZ ERKEKLERDE BALIKESİR İL ŞAMPİYONUYUZ.

2021–2022 YILI VOLEYBOL YILDIZ ERKEKLERDE BALIKESİR İL ŞAMPİYONUYUZ !
Aralık ayı içerisinde yapılan okullar arası yıldız erkekler voleybol şampiyonasında okulumuz tüm rakiplerini 3.0 lık skorlarla yenerek il şampiyonu olmuş ve Türkiye Şampiyonasında,başta ilçemiz Susurluğumuzu ve ilimiz Balıkesirimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.Daha önce de okulumuz adına küçüklerde yarışan çocuklarımız, il şampiyonu olmuş ve Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmişler,Türkiye`de ilk 8 takım arasına kalarak, Susurluk İho ailesi olarak bizlerin çok büyük sevinç ve gurur yaşamamıza vesile olmuşlardı.Bu yıl da aralarına yeni katılan arkadaşlarıyla beraber çok çalışarak güzel bir ekip oldular.Sıcak, soğuk, yağmur demeden severek azimle özveriyle çalıştılar, büyük emek verdiler ve bu şampiyonlukla okulumuza ikinci hediyelerini de vermiş oldular. Ayrıca turnuva boyunca göstermiş oldukları davranışlarıyla,rakiplerine olan saygılarıyla okulumuza yakışır tavır davranış gösterdiler ve bizleri her zaman gururlandırdılar mutlu ettiler,ne kadar teşekkür etsek azdır.
Çocuklarımız sporun, oyunun insana katabileceği değerler olan yardımlaşma, paylaşma, birlikte üzülüp birlikte sevinme, kaybetmenin ve kazanmanın sonucunda nasıl bir tutum sergilemek gerektiği konusunda ve rakiplerine saygılı olma konusunda kendilerini geliştirerek maneviyatlarına yeni güzellikleri,yaşayarak tecrübe ederek kattılar .Her gün spor ile hareket halinde olan çocuklarımız bedensel anlamda hep dinç ,kuvvetli olmakta ruhsal ve sosyal anlamda kendilerini sürekli geliştirmekte kendine güven duygusu kazanmaktadırlar.
Okul idaresi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri sporu, sanatı hiçbir zaman akademik derslerden geride tutmadık hep destekledik. İnandığımız bişey var ki, her ders çocuklarımızın gelişimi için çok çok önemli. Bunun belki dışarıdan farkedilmesi zor ama okulda bizler sporun sanatın öğrenciye kattıklarını çok net görmekteyiz ve bu yüzden maddi ve manevi tüm desteğimizi severek vermekteyiz.
Çağımız teknoloji çağı, çocuklarımızı telefondan bilgisayardan kaldırıp kolay kolay ne ders yaptırabiliyoruz ne spor. Hareketsiz, saglıksız bireyler yetişmekte, bu da anne, baba olan bizleri tedirgin etmekte.Sporun bedensel ve ruhsal anlamda faydasını malesef anlayamayan ``Spor derse engel oluyor.`` diyerek yavrularının gelişimine istemeden engel olan velilerimize şunu hatırlatmak isterim ki, ekibimizde şu an aynı anda hem okul birinci hem ilçede dereceli hem hafızlık eğitimini aynı anda sürdürerek sabah 5'te kalkıp günde 16 sayfa ezber yapan hem de spor yapan hafız öğrencilerimiz var.`Spor asla derse engel olmaz, bir engel arıyorsak ellerinden alamadığımız telefon ve tabletlere bakmalıyız.`
Okul müdürü olarak, başta emeği geçen yavrularımızı gönülden tebrik ediyor, hepsiyle gurur duyuyorum. Emeklerinize gönüllerinize sağlık çocuklar.Yine evlatlarının spor yaparak hem kendi gelişimlerine hem de okullarına hizmet etmesine vesile olan,bizlere güvenip teslim eden velilerime sonsuz teşekkür ediyorum.Her başarıda olduğu gibi bunda da bir bütünüz ve başarımız tüm öğretmenlerimizin ortak katkısıdır,her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından bizimle sevgi bağı olan madden ve manen yanımızda olan sevenlerimize teşekkür ediyorum.

Erkan YAVUZ 

Okul Müdürü

27.12.2021 144

27-12-202127-12-2021