NASİBİMİZİ YAŞAMAYA GİDİYORUZ !!!

13.02.2024 51

Küçük Erkekler Voleybol Balıkesir Şampiyonu olarak, başta ilçemiz olmak üzere tüm Balıkesir'i temsil etmek için Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri müsabakalarına İzmir'e gidiyoruz. Çocuklarımız ellerinden gelen gayret ve yetenekleriyle çalıştılar ve artık nasibimizi yaşamaya gidiyoruz..

Yine küçük kızlarda  voleybol il şampiyonu olan ilçemiz okulu Şehir Erbil Arslan ortaokulu da İzmir'de ilçemizi ve ilimizi temsil edecek. Kız ve Erkek takımları olarak böylesi bir turnuvada aynı ilçeyi iki okulla temsil etmek her ilçeye nasip olmaz. Daha önceki yıllarda da ve bu yıl da bunu yaşıyoruz hamdolsun. Bizlerin bu gururu yaşamasına vesile olan tüm çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

İnşaAllah kız - erkek tüm çocuklarımız için Rabbimizden, hayırla gidip hayırla gelmeyi diliyoruz.

13-02-202413-02-202413-02-2024