Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI’yı  ziyaret.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI’yı ziyaret.

10.11.2023 56

Okul müdürümüz, hafızlık öğretmenimiz, hafız öğrencilerimiz ve okul aile birliği başkanımız ile birlikte Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI’yı  ziyaret ettik. 

2020-2021 eğitim öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu, Susurluk Müftülüğü iş birliği ile hayata geçirilen "Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi" ile ilgili okulda uygulanan çalışmalar görüşüldü.

Hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizle sohbet eden Müdürümüz Ali Tatlı, çok kıymetli olan hafızlık yolculuğunun sabır ve emek istediğini vurgulayarak örgün eğitimle birlikte devam etmesinin önem taşıdığını belirtti. Hafız öğrencilerimizle okumanın önemi üzerine konuşan Müdürümüz, öğrencilerimize okumaları için kitap tavsiyelerinde bulundu. 30 öğrencimizin hafızlık eğitimine devam ettiği okulumuzda; özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek öğrencilerimizin başarılı bir şekilde yetiştirilmesine katkı sağlayan müftülük personeli öğreticilerine, okul yönetimi ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Biz de kendisine misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

10-11-202310-11-202310-11-2023