Değerler Eğitimi Kulübü (Selamlaşma Konulu Slogan Yarışması)

KTS Ekim-Kasım Ayı (Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı) çerçevesinde "Çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulu kararıyla öğrenci kulüpleri kurulur. Her öğrencinin en az bir kulübe üye olması sağlanır. Öğrencinin seçtiği kulüp, yapılan çalışmalar ve belgeleri e–Okul sistemine işlenir." faaliyetine göre okulumuzda öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda kulüpler oluşturulmuş ve e-okul sistemine işlenmiştir.

Bu kapsamda Değerler Eğitimi Kulübü Ekim Ayı konusu Selamlaşma olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin dikkatini çekmek, bu konu üzerinde düşünmelerini sağlayabilmek amacıyla Selamlaşma konulu Slogan yarışması düzenlenmiştir. Slogan yarışması sonucunda Fatma Rana BATAK isimli öğrencimiz 1.olmuştur.  Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

04.11.2021 443

04-11-2021