Snowflakes (Bigep Projemiz)

SNOWFLAKES

Proje Yürütücüsü:

Merve AYANOĞLU

·         Projemizle öğrencilerimiz kış aylarına doğayı keşfederek fotoğraflar çekecekler. Kendi yaşadıkları yerle diğer öğrencilerin yaşadıkları yerleri gözlemleyerek farklılıkları görecekler. Projenin ortak dili olan hedef dilde günlük rutinlerinden bahsederek kendilerini ifade edecekler.

.

·         Hedef dilde kendisini ifade etmelerini sağlamak

·         Farklı şehirleri gözlemleyerek farklılıkları ifade etmelerini sağlamak

·         Bilişim ve İletişim Teknolojilerinde kendilerini geliştirmelerini sağlamak

·         Web 2 araçlarını kullanarak iş birliği sağlamak

·         Yabancı Dil becerilerini geliştirmek

·         İşbirlikçi öğrenme becerilerini geliştirmelerini sağlamak

·         Projenin sonunda öğrenciler, öğrenciler ortak okullarla projenin başından sonuna kadar yaşamlarındaki değişiklikleri içeren video oluşturacaklar.

December 2020

Öğrenciler yeni arkadaşları ile tanışıp, kendilerini tanıtacak, yaşadıkları yerdeki hava durumu hakkında bilgiler verecek.

January 2021

Öğrenciler yaşadıkları yerin kış aylarındaki halini yansıtmak için fotoğraflarını çekerek birkaç cümle ile ne hissettiklerini açıklayacaklar.

February 2021

Öğrenciler kendi cümleleri ile kış boyunca fotoğraflar paylaşmaya devam edecekler. Şubat ayında tatil sürecindeki günlük rutinlerinden ve aktivitelerinden bahsedecekler.

Aralık-Ocak Ayı Çalışmalarımız

22-01-2021