Susurluk İmam Hatip Ortaokulundan  İlimizi Gururlandıran Büyük Bir Başarı

Susurluk İmam Hatip Ortaokulundan İlimizi Gururlandıran Büyük Bir Başarı

28.02.2019 197

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Türkiye geneli İmam Hatip Ortaokulları arasında ( Medeniyetimizin tarihi ve kültürel mirasından beslenen, geleceğin sanatçı ve sanatsever bireylerini yetiştirmek,  Öğrencilerimizin sanata olan ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere teşvik etmek ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak, Mûsikî kültürümüzün tanıtılmasını, benimsetilmesini ve yaşatılmasını sağlamak, Mûsikî alanında uzman kişilerle öğrencileri buluşturmak ve onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalandırmak,  Klasik formda asırlarca okunan eserleri doğru okunuşları ile öğrencilerimizin tanıması ve sevmesine katkıda bulunmak,  Okul kültürüne katkı sunmak ve öğrencilerimizin okula aidiyet duygularını geliştirmek,  Öğrencilerimizin, toplum önünde kendini ifade edebilme, bireysel ve grupla çalışma becerilerini kazanmalarını sağlamak)amacıyla düzenlenen ve her ili temsilen bir öğrencinin katıldığı "MUSİKİ YARIŞMASINDA" Susurluk İmam Hatip Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Emre AFACAN finale kalarak  final yarışmasında Balıkesir'imizi temsil edecektir.

26-12-2018