Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası İl İkinciliği

2022-2023 Yılı Okullar Arası Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvasında il final grubunda salı günü çıktığımız maçı yenerek perşembe günü final niteliği taşıyan maçımızı oynadık. Kazananın şampiyon olacağı maçı yenerek BALIKESİR İL İKİNCİSİ olduk. Turnuvaya katılan tüm sporcu, idareci ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şükrü SAÇ'ı  tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Turnuva boyunca ulaşım hizmetlerimizi sağlayan Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin GÜNEY'e, okulumuza her geldiğinde öğrencilerimizi motive eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami AKOĞLAN'a, her daim manevi desteğini yanımızda hissettiğimiz İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Haydar ÇETİNKAYA'ya kurumumuz adına teşekkür ederiz.

12.12.2022 51