500 TAM PUAN

B. İyi Uygulamanın Kategorisi

·         Akademik Alanda Uygulanan Çalışmalar,

·         Proje Çalışmaları,

·         Yenilikçi Eğitim – Öğretim Ortamları ve Tasarım Beceri Atölyeleri Alanındaki Çalışmalar

Akademik Alan

C. İyi Uygulamanın Amacı (En fazla 500 kelime ile açıklayız)

LGS de 500 tam puan alabilecek öğrencileri, buna inandırmak

D. İyi Uygulamanın Hedef Kitlesi (En fazla 500 kelime ile açıklayız)

(Öğrenciler, Öğretmenler,  Veliler, Okul Yönetimi)

Yüzde onluk dilimde olan öğrenciler

E. İyi Uygulamanın Paydaşları

8. sınıf tüm branş öğretmenleri ve idari kadro, veliler,

F. İyi Uygulamanın Süresi (Ay olarak ifade ediniz)

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ

G. Uygulamanın Özeti ( En fazla 1000 kelime ile açıklayınız)

Tüm 8. Sınıf branş öğretmenlerinin ortak kararıyla 6 öğrenci belirlendi. Velilerinin ve öğrencilerinin de isteğiyle whatsapp grubu oluşturuldu. Haftalık soru sayısı hedefi belirlendi. Pazar akşamları , öğretmenlerin de olduğu gruba çözdükleri soruları yanlış sayılarıyla beraber atmaları sağlandı. Her branş öğretmenin kendi alanıyla ilgili durumu takip edip gerekli dönüşleri yapıp, yanlışların azaltılmasına yönelik çalışmalar yapıyor.

H. İyi Uygulamanın Sonunda Elde Edilen Çıktılar ve Sonuçları (En fazla 500 kelime ile açıklayınız)

Potansiyeli olan bir öğrenci yeteri kadar motive edilirse ve her hafta 1000 soru çözmesi sağlanırsa; 500 tam puan almak hayal değildir.

İ. Diğer (Eklemek istediğiniz afiş, fotoğraf, link vb. görselleri bu kısma ekleyiniz)