Konu İyilik İse İyilik de Biz de Varız

22.02.2023 92

Projemiz, okulumuz bünyesinde yaptığımız iyilik uygulamaları ve etkinlikleri ile öğrencilerimizin ahlaki ve manevi olarak ilerlemelerini, değerlerimize sahip çıkılması gerektiğini ve aynı zamanda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmeyi amaçlar. Projemizin hedef kitlesi öğrencilerimiz, yaşadığımız toplumdaki komşularımız, ailemiz ve sosyal çevremizdir. Okulumuz bünyesinde meslek dersleri öğretmenleri ile  beraber yürüttüğümüz bakım evi ziyareti, aş evi ziyareti, iyilik kutusu gibi maneviyat ve birlik beraberliğimizi destekleyecek etkinliklerle öğrencilerimizi iyi olmaya ve iyi davranışlar sergilemeye teşvik etmekteyiz. Bu uygulamalar ile öğrencilerimizi sosyal anlamda ilerletmek ve topluma iyi insanlar kazandırmak amacımızdır. Ders öğretmeni rehberliğinde, öğrenci katılım ve desteğiyle sürdürülen sene boyunca devam eden bir etkinliktir. Beklediğimiz sonuçlar öğrencilerimizin iyi davranışlar sergilemesini sağlamak, örnek davranışlar ile sınıf içi düzeni sağlayarak diğer arkadaşlarına önderlik yapmasını sağlamak, topluma yararlı davranışları göstermek, sosyal anlamda çocukları desteklemek.

24-02-2023 24-02-202319-01-202319-01-2023